SİVAS / GEMEREK - Eskiyurt İlkokulu

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında  öğrencilerimize engelli bireyler hakkında farkındalık sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen  'Buğday Tanesi' adlı film izletilmiştir.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Panomuz

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

Kas

İlkokul öğrencilerimize REHBERLİK Semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuza görevlendirmeleri yapılan Okul Rehber Öğretmenlerimiz öğrencilerimize yönelik ;

1- Akran Zorbalığı

2- Bağımlılıkla mücadele ( Sağlıklı yaşami, tütün bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı )

3- Bireysel Rehberlik çalışmaları

4- Temizlik ve Hijyen konulu eğitimler gerçekleştirmiştir.

Kas

3-A VE 4-A Sınıfı Öğrencilerimiz İTİLAF - İTTİFAK Devletlerini öğreniyor. Sınıf Öğretmenimiz İlkay AKSOY'un yapmış olduğu '1.DÜNYA SAVAŞI DEVLETLERİ ÖĞRENİYORUM' adlı çalışmasında öğrencilerimiz İtilaf ve İttifak devletlerini gruplara ayırarak somut öğrenme gerçekleştirmiştir.

Ekm

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #HedefProjesi kapsamında #okuyannesil etkinliğinde 31 Ekim Salı günü 1.ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.

Anasınıfı Öğrencilerimizin Cumhuriyet Rondu Çalışmaları

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

3-4. Sınıf Öğrencilerimizin Atatürk ve Özgürlük adlı kareografileri

29 EKİM CUMHURİYET PANOMUZ

Ekm

Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile okulumuz velileri arasında sayın Yükselen DURSUN başkanlığında toplantı gerçekleştirilmiştir.

KİTAP OKUMA SAATİ

Anasınıfı öğrencilerimizin KIRMIZI PARTİSİ

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin yüz boyama etkinliği

Ara

Öğretmenlerimizin büyük emekler vererek atıl vaziyette bulunan eski binamızı yeniden eğitime kazandırma projesiyle beraber tüm kullanılmayan eski eşyalar raflara kaldırılarak sınıflarımızı yeniden dizayn ettik. Boya bakım işlemleri sonrası 6 derslikli çok amaçlı salonumuzun açılışına Kaymakamımız Sayın Muhammed Taha BÜYÜKSERİN , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yükselen Dursun ve ilçe Kurum Müdürlerimizin teşrifleriyle beraber açılışımızı gerçekleştirdik.